LASKURI

lauantai 21. toukokuuta 2011

Chiliaitaus

Sisältä
Hallaharsolla vuorattu

Oviaukko

Toinen laita

Siel ne on

Takana olevasta leikkimökistä suunnittelin kasvihuonetta...




Itse chilit...

Talon katolta...
Juu  tuli tehtyä tuallanen pikku koti chileille, potkittiin kaverit ulkoruokintaan... Ovat olleet ny muutaman yön ulkona ja ainaskin toistaiseksi ovat pysyneet hengissä... Laitetaas viälä muutamat kuvat askartelun tuloksesta.

3 kommenttia:

  1. Itsekin pistin chilit ulos samaan aikaan kanssasi. Minulla on duke pequin, short yellow tabasco, red caribbean habanero ja cap 220. Ainoa mikä oli todella nirso ulkoistamisen puolesta oli duke pequin. Suuttui jopa niin rajusti että pudotti alimpia lehtiä täysin vihreinä ja täysissä veden paineissa. Kukat putosivat myös siinä samassa shokissa. Eli niille todellakin tuli paniikki UV:n kanssa. Nyt on taas kukkia tulossa runsaasti. Muut vaan murjottivat viikon tai kaksi ja sitten taas jatkoivat kasvuaan. Muut ovat vähintään kukilla tai jo muutaman podinkin tehneet. Ja niitä tulee paljon.
    Terveisin: Härski

    VastaaPoista
  2. Tosta cap 220 olis kysyttävää? Jos tietoo siitä löytys? Internetissä on suht hiljasta sen suhteen. Kasvaa nopeesti ja tekee isoja podejakin näköjään. Ja näyttää olevan todella runsas sadon suhteen. Todella hieno ja varhanen chili kasvattaa. Mut imee vettä kun kameli. Ja se kasvaa lannottamattomassa turpeessa. Näyttää kasvavan pelkällä vedelläkin mut ravinteet annan vaan kastelun kautta. Suht kiukkunen veijari siis vaikka vasta tulossa metriseks. Eikä tarvi tukea kun sai hieman tuulta niin teki ittestään tukevankin. Helppo, näyttävä ja runsas satonen chili. Kun vaan tietäs onko siinä potkua kans?
    Terveisin : Härski

    VastaaPoista
  3. Heh capi kasvaa kyl nii prkleesti mut ei ehk kuulemma kaikkein parhaan makunen hedelmä... Potkua asteikolla 1-10 noin 6-7. Tai niin luki siemenpussis. Ite oon joutununna tukeen että ei kaatus tuas tuules... aika hentona on mul pysyny.

    VastaaPoista